ЦСКА с глоби от БФС за над 100 000 лева само през този сезон

Колегите от “Тема Спорт” провериха колко пари е прибрал БФС от ЦСКА от началото на сезона. Оказва се, че сумата е внушителна – над 100 000 лева! За пореден сезон “армейците” са най-големият платец на родната централа.

Почти след всеки кръг прибират от ЦСКА по 1000 лв. за “нецензурни обиди и реплики”, насочени именно към ръководството на централата. Всяка пиротехническа хореография на феновете пък струва между 300 и 2000 лв. С тези дребни цифри обаче трудно могат да се достигне сумата от 106 100 лв., която “армейците” са внесли в касата на БФС от началото на сезона. Редно е да се отбележи и, че тук не са разглеждани глобите за жълти и червени картони по време на срещите, чийто сбор е близо 10 бона.

От централата напълно справедливо наказаха ЦСКА сурово за изстъпленията на феновете при сблъсъците с агитката на Локомотив (Пловдив) и хвърлената бомбичка по доктора на Лудогорец, заради които клубът олекна с над 50 000 лева. Любопитно е обаче, че в Бояна прибраха цели 20 бона за изяви на хора от клуба.

относно dovijbg

Проверете също

№54 в света се справи с Григор Димитров само за 73 минути

№54 в света се справи с Григор Димитров само за 73 минути

Григор Димитров не се представи добре на “Мастърс” турнира в Маями, като отпадна във втория …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *