П ринц Хари и Меган Маркъл бяха включени в списъка със 100-те най-влиятелни личности на планетата за 2021 г. на списание „Time”. Двойката заяви, че приема поместването им на корицата на списанието със „смирение“.

Херцозите на Съсекс заснеха фотосесия за изданието, която мнозина определят като „странна“, а в него е публикувана и похвала от приятел на двойката, който ги хвали за това, че „дават глас на безгласните“ и че „се борят с несправедливостите“ вместо да живеят спокойно в имението си в Калифорния.

Time пусна лъскавата корица с Меган и Хари точно на 37-ия рожден ден на принца,

показващ Хари зад жена му с ръка на дясното ѝ рамо в секцията „икони“. Там са още имена като Наоми Осака, Доли Партън, Бритни Спиърс и Алексей Навални.

Хари и Меган коментира включването им сред най-влиятелните личности с публикация на сайта на тяхната организация Archewell, която гласи: „Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, не просто приемат със смирение да бъдат част от тазгодишното TIME 100 чрез думите на техния приятел и партньор Хосе Андрес, но и се радват да напишат похвала на д-р Нгози Оконджо-Ивеала за включването ѝ в списъка с най-влиятелни личности“.

Хосе Андрес пише за двойката: „В свят, в който всеки има мнение за хора, които не познава, херцогът и херцогинята изпитват състрадание към хората, които не познават. Те не просто изказват мнение. Те се впускат в борбата“. Андрес добавя: „Би било много по-безопасно да се наслаждават на късмета си и да останат мълчаливи. Но Хари и Меган не правят това, те не са такива“.

На корицата на Time

Хари е облечен в черно, а Меган – в бяло

на тераса в имението им за милиони в Монтесито, а след това ги има облечени в зелено, разхождайки се из имота им, докато се държат за ръка и се усмихват един на друг.

На трета снимка те позират пред прозорец в тоалети, избрани от стилисти на известни личности Клеър и Нина Холурот, които наскоро се грижеха за облеклото на Брад Пит и Дженифър Анистън, а снимките са дело на Пари Дукович.

Експерти по езика на тялото коментираха фотосесията на херцозите на Съсекс описвайки я като „много насилствена“ и „изглеждаща като PR кампания“.

Те споделят, че широко отворените очи на херцогинята говорят за „самочувствие“, докато Хари е принуден да застане зад жена си и да се наведе към нея. Меган пък позира за снимката пред прозореца с разтворени крака, за да покаже, че е „могъща“.

Според експертите снимките са репетирани, както би се очаквало за една PR кампания, която да ги представи като „могъща двойка“.

Експертът Робин Кърмод казва: „Виждам защо Time са избрали точно тази снимка за корицата си, но вероятно това е бил един от стотиците кадри и не представлява непременно действителния баланс на отношенията на двойката. Има почти умишлено широко отворени очи, показващи откритост, но позата се изглежда почти прекалено самоуверена“.

За втората снимка на разхождащите се Меган и Хари той споделя: „Тази снимка е по-естествена, а усмивката на Хари особено е много искрена. Това може да бъде почти снимка за отбелязване на годеж. Но и на двете снимки

Меган устоява позицията си, принуждавайки Хари да се навежда към нея.

Вижда се как на снимката с разходката тя е разтегнала лявата му ръка към нея.

Дясната ръка на Меган е пъхната в джоба се вижда, че това е режисирано. Това не е естествено положение за ръка и има напрежение в палеца, за да се поддържа тази позиция, без да се нарушава линията на панталона“.

На третия кадър Хари стои зад Меган чиито ръце са около бедрата и лицето ѝ. Робин обяснява: „Бих казал, че Меган се наслаждава на фотосесията, а Хари изглежда като човек, който се опитва да направи правилното нещо. Отново позата на Меган издава, че тя съзнателно позира, за да създаде нарочно образа, който иска. Лекото напрежение в ъглите на устните и брадичката на Хари предполага, че той е помолен да застане по определен начин за снимката“.

<!–

$(document).ready(function () {
$(‘#mc-form’).ajaxChimp({
language: ‘bg’,
url: ‘//vesti.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=743235ca7b8158bf2506b96fc&id=03e3da1b95’

});
});

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

–>