Станислава Цалова е сред най-лъчезарните лица от родния телевизионния ефир. Обичаната водеща на прогнозата за времето по bTV сподели пред Ladyzone.bg своята “Рецепта за Коледа”.

В очакване съм на една специална Коледа – с фокус към семейството повече от всякога. Този път ще я посрещна в домакинство с пет малки деца – моите две деца и тримата ми племенници. 

Когато има толкова много деца в дома всичко се случва много бързо. Коледната украса я сложихме много рано и е навсякъде – и в къщата, и извън къщата, но и коледното настроение е навсякъде.

Oсвен коледната украса, децата подготвят и специална програма – куклен театър. Актьорите трудно заучават репликите си и сценарият постоянно се променя, не е изключено накрая дори да стане моноспектакъл. (смее се)

Това, което ще спазим като традиция и на тази, толкова детска, Коледа е да хапнем любимия ни тиквен сладкиш, който е специалитет на съпруга ми Данчо.  

В очакване съм на една динамична, вълшебна и незабравима Коледа с много изненади, а за да бъда красива, задължително отново ще бъда с бижу, направено с много любов за мен от моята мама. 

Пожелавам Ви здрава и щастлива Коледа, която да остане като спомен за една от най-хубавите точно заради това, че е по-спокойна и домашна от всяка друга. 

Вижте повече за любимата рецепта на Станислава Цалова – тиквен сладкиш – в Ladyzone.bg.