Радина Червенова бе гост в днешното издание на „Търси се“. В предаването тя сподели детайли за връзката с Константин Каменаров, четирите деца, коварната болест, която пребори, и свиренето на цигулка.

„Ако трябва да съм откровена, мисля, че съм си изработила годините в новините. Благодарна съм на съдбата, че бях в нюзрума в най-интересните времена. Сега телевизията не ми липсва.

Започнах да пиша своя роман като хоби. Вярвам, че няма случайни неща. Сънувах много ярък и дълъг сън. Събудих се и реших, че трябва да си запиша основните моменти. След време, една вечер започнах да пиша и не съм усетила кога е станало 8 сутринта. Чувствах се все едно съм спала 10 часа, бях пълна с енергия. Изведох кучето на най-прекрасната разходка. Бях толкова щастлива! Така започнах романа, по който обаче има още работа“ – призна едно от най-емблематичните лица на родния ефир.

Снимка:
bTV Media Group

„Да делиш живота си с Коко е предизвикателство. Всеки ден е било трудно да управлявам тази лодка, но аз не обичам да ми е равно, спокойно, всичко да е наредено. Обичам предизвикателства, това ме прави жива.

Когато научих диагнозата, бях с него. Трябваше на секундата да се вземе решение за операция. Той млъкна, а аз казах „Готова съм, качваме се в операционната“. Нямах никакво колебание. За мен винаги има изход от една ситуация“ – призна Радина в предаването.

Какво още сподели тя пред Нели Хаджийска и Меги Димчева – четете в LadyZone.bg.