В САЩ Денят на майката се отбелязва на втората неделя на май. Затова може би ви е направило впечатление, че част от световните звезди публикуваха на 9-ти май снимки на своите майки в социалните мрежи. Много от тях написаха емоционални думи, но няма как са скрием – тези на Нина Добрев наистина ни впечатлиха, пишат от канала  във .

Родената в София актриса публикува видеото, което ще видите по-долу. На него са малката Нина и майка ѝ, която е била приблизително на годините на Нина днес:

“Никоя няма майка като моята. Всичко започна с теб. Ти си моята опора. Моята пътеводна сила. Сърцето и душата ми. Ти беше там на всяка моя стъпка. Ако не беше ти, нямаше да ме има.

Днес съм това, което съм заради теб и това, на което ме научи. Да бъда независима и силна. Да откривам красотата и светлината в себе си дори в най-мрачните времена. Да обичам себе си. Ти си най-силният човек, когото познавам. Днес празнуваме и винаги… докато спомените ми се връщат като филм, който ми напомня какъв специален човек си… Честит Ден на майката на всички майки по света. Всички вие сте неповторими!”, написа Нина Добрев под видеото.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Майката на Нина Добрев е Михаела Добрева. По професия и призвание е художник. Семейството на актрисата мигрира в Канада, когато тя е много, много малка. Въпреки че първите образователни институции, които посещава, са канадски и там се говори на английски, родителите на Нина забраняват на нея и на брат ѝ да говорят на английски вкъщи. У дома се говори само на български. “Те много държаха да запазим майчиния език и по онова време много се впечатлявах, че приятелите ми си говореха само на английски и аз исках същото. А сега съм много щастлива, че стана така, защото аз съм българка и това е моят произход”, споделяла е Нина. 

<!–

$(document).ready(function () {
$(‘#mc-form’).ajaxChimp({
language: ‘bg’,
url: ‘//vesti.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=743235ca7b8158bf2506b96fc&id=03e3da1b95’

});
});

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

–>