Н яма съмнение – поетът, инфлуенсър и тв водещ Георги Блажев е един от най-желаните ергени в държавата. Но истински големият интерес от страна на нежния пол към него се появил, когато станал част от т.нар. „панелист“ в предаването „На Кафе“.

Това сподели Блажев в Podcast7, където обаче уточни, че е доста „селективен“. Георги Блажев разкри, че доста дами му пишат, но едва два пъти е получавал „снимков материал“ – селфита на голи жени.

Един-два пъти пък е имал и искрени молби за секс.

Опитът на Блажев обаче е еднозначен – най-лесният начин да заявиш интерес към някого, е като му реагираш на стори. Или поне това е при него. Именно така последните 3-4 отношения на Блажев са с жени, с които си е писал в Instagram.

Пишещият инфлуенсър разкри, че приема социалната мрежа като основен канал за комуникация и признава – красивите и свестните жени масово са заети, а

за да реши дали иска да излезе на среща с една жена,

трябва да си пишат поне няколко дни, за да види начина, по който се изразява тя.

Но Блажев и напомня: той е разведен, без гадже към моменат, а често му пишат с молба за съвети в житейски ситуации и в частност връзки. „Питайте ме за по-несериозни неща“, апелира той.

Какво още сподели за изневерите, очакванията на другите и тръпката в любовта, виж във новото видео от Podcast7 на Vbox7!

<!–

$(document).ready(function () {
$(‘#mc-form’).ajaxChimp({
language: ‘bg’,
url: ‘//vesti.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=743235ca7b8158bf2506b96fc&id=03e3da1b95’

});
});

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

–>