П рез май 2016 г. Хари и Меган се запознават на среща на сляпо, организирана от тяхната обща приятелка, дизайнерката Миша Нону. В края на октомври всички медии вече знаят, че се двамата се срещат.

Началото на май 2017 г. двойката прави своята първа публична изява, както и за първи път за заснети да се целуват. В началото на август двамата заминават в Ботсвана за 36-ия рожден ден на Меган. След като се прибират, Хари запознава Меган с принц Чарлз и Камила, както и с баба си – кралицата, разказва

Първата изява за 2018 на принц Хари и Меган Маркъл
10 снимки

принц хари меган маркъл

принц хари меган маркъл

принц хари меган маркъл

принц хари меган маркъл

Меган обявява, че напуска сериала “Костюмари” в началото на ноември, а в края на месеца е обявен и официалния годеж на Хари и Меган.

На 19 май 2018 г. двойката се жени в параклиса “Сейнт Джордж” в замъка Уиндзор, пред стотици гости и милиони зрители от цял свят.

Вижте младоженците принц Хари и Меган Маркъл
21 снимки

кралската сватба

кралската сватба

кралската сватба

кралската сватба

В началото на октомври Меган и Хари тръгват на първото си официално турне, като херцог и херцогиня на Съсекс, като обикалят Нова Зеландия, Кралство Тонга, Австралия, Фиджи. На 15 октомври излиза официално съобщение, че двамата очакват първото си дете.

На 6 май 2019 г. се ражда Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, а неговото кръщене в замъка Уиндзор се провежда на тайна церемония точно два месеца след появата му на бял свят.

Едно щастливо семейство: Меган, Хари и Арчи в Африка
7 снимки

меган арчи хари

меган арчи хари

меган арчи хари

меган арчи хари

Двойката обявява на 8 януари 2020 г., че ще се оттеглят като членове на кралското семейство и ще станат “финансово независими”. Юли същата година си купуват дом в Санта Барбара, а в началото на септември обявяват своята финансова независимост и основават своя собствена продуцентска компания.

Меган и Хари за последно в ролята на членове на кралското семейство
10 снимки

а

а

а

а

На 14 февруари 2021 г. Хари и Меган съобщават, че очакват бебе №2. В началото на март същата година излиза и интервюто им с Опра Уинфри, в което разкриват пола на бебето и споделят неща свързани с това, да си част от кралско семейство. На 6 юни Меган и Хари обявяват раждането на второто си дете Лилибет “Лили” Даяна Маунтбатън-Уиндзор.

Хари и Меган с първа изява след раждането на Лилибет
18 снимки

Хари Меган Ню Йорк

Хари Меган Ню Йорк

Хари Меган Ню Йорк

Хари Меган Ню Йорк

 • Истината за отношенията между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън

  Истината за отношенията между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън

 • Първа снимка на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл

  Първа снимка на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл

 • Първа снимка на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл

  Гримьорът на Меган Маркъл: Тя и принц Хари трудно съчетават личния живот и работата

 • Нов филм за Уилям и Хари разгневи кралското семейство

  Нов филм за Уилям и Хари разгневи кралското семейство