Домусчиев: 60 клуба застават зад Михайлов, решението му не е изненадващо

Кирил Домусчиев: 60 клуба застават зад Михайлов, решението му не е изненадващо

Кирил Домусчиев взе участие на Изпълкома на БФС. Собственикът на Лудогорец  коментира завръщането на Борислав Михайлов във футболната централа.

“Девет поредни пъти сме шампиони, технически трябва да бием още веднъж. Познавайки Боби, мисля, че не е изненадващ ход. В крайна сметка той изчака година и половина да минат всички проверки, дела и т.н, за да стане ясно, че той няма и във футболния съюз няма нарушения и престъпления. Това беше логичен и коректен ход от него да се покаже във времето. Донякъде бях изненада в някаква степен, защото го разбрах днес, но като помислих малко и чух думите му е съвсем логично.

Не ме интересува как ще реагират хората извън БФС. Има избори, всеки може да кандидатства, а който бъде подкрепен от клубовете, ще спечели. Разбрахме от председателя на Аматьорската лига, че над 350 клуба са подкрепили Михайлов за това му решение. Ако клубовете не те харесват, логично е да подадеш оставка. Един конгрес ще покаже от всичките кандидати, моите уважения към тях, всеки е заслужил, но там е мястото, където се взимат решенията.

Лично винаги съм бил за конкуренцията, колкото повече има, толкова по-добре за една организация. Колкото повече силни кандидатури има на Конгрес, толкова по-добре ще е за футбола. Съответно този, който бъде избран, ще трябва да се доказва. 50 или 60 клуба застават зад Михайлов, като значи, че те го считат за достоен”, коментира Домусчиев.

относно dovijbg

Проверете също

Лицето на "червената" промяна

Лицето на “червената” промяна

ЦСКА може и да криволичи в своето представяне като резултати, но напоследък усещането е, че …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *