Снимка 528851

Емил Данчев: Нека Митко бъде внимателен за подводните камъни и прекалено добрите намерения

Една от най-близките до Димитър Бербатов личности, съпътствала съществена част от неговата кариера и спомогнала за взимането на най-важните професионални решения, включително трансфера му в Манчестър Юнайтед, Емил Данчев сподели накратко мнението си за официалната кандидатура на доскорошния нападател за президент на Българския футболен съюз.

Пред ТОПСПОРТ председателят на Асоциацията на футболните агенти в България пожела късмет на Бербатов и го предупреди да се пази от “добрите намерения”, с които може да бъде обсипан в следващите месеци.

“Разбира се, че желая успех на Митко в това, с което се заема. Има нуждата от подкрепа и според мен получава достатъчно, на този етап.

Това е съвсем ново изпитание за него и ще бъде колкото интересно, толкова и трудно.

Важно е да се обгради с правилните хора и да знае, че може да разчита на тях. Не само от финансова гледна точка. По-скоро от правна. Юридическа.

За да е изчистена до съвършенство дейността му, както беше и тази, по време на професионалната му кариера.

Естествено е да го подкрепям и да му желая успех в това начинание. Сигурен съм, че е направил точна сметка и има ясна представа за всичко, което би могло да последва.

Той си знае най-добре. Той си преценява. Щом това е, което иска, предполагам, че е взел коректното решение.

Дано само бъде внимателен за подводните камъни. Нали знаете приказката, че пътят към Ада е осеян с добри намерения. Ще има привидно много доброжелатели и добронамерени хора около него. Да избира правилните, се надявам аз.

Евентуален негов спор за поста с Борислав Михайлов би бил много интересен за някои личности, сигурно. Но мен не ме засягат такива неща. Мога единствено да пожелая успех на Митко.

Не, не мога да навлизам в детайли за това дали е възможно да имам или не каквато и да било роля. Не обсъждам подобни неща.

Ако има нещо, той знае, че съм насреща. Както е било винаги”, каза Данчев.

относно dovijbg

Проверете също

Лицето на "червената" промяна

Лицето на “червената” промяна

ЦСКА може и да криволичи в своето представяне като резултати, но напоследък усещането е, че …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *