Джошуа за Усик: Искам да взема душата му!

Джошуа за Усик: Искам да взема душата му!

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа говори за предстоящия му реванш с Олександър Усик. Украинецът победи британския боксьор със съдийско решение в първия мач помежду им, като му отне поясите във версии WBA, IBF, WBO и IBO.

Очаква се реваншът между Джошуа и Усик да се състои през март 2022 година.

“Искам да взема душата му. Само това е в главата ми. Със стъпването ми на ринга чувам само това: “Прати този човек на място, където не иска да отиде”. Това е война. Излизам с мисълта да нараня опонента, да го пратя в такова положение, че да се откаже, да не може повече. Това е боксът. Тайсън Фюри може да дойде и да гледа как тренирам. Спарингът не е бой. Добре дошъл е да дойде в залата и да ми даде съвети. Така или иначе не се бия с него в следващия си мач, така че няма от какво да се притеснява.

Ако спечеля реванша и Усик реши, че не иска още един двубой, можем да организираме този мач с Фюри. Всички, които ми казват да не се бия с този човек, не ме познават. Не знаят откъде идвам. Мога да ида и да се бия в Украйна, не е проблем. Той със сигурност ще иска да вземе максимума от последния си момент слава. Но мога да му кажа: “Идвам да си прибера поясите, момче!”, каза Джошуа.

относно dovijbg

Проверете също

Мартин Камбуров: На 90% мисля, че ще спра с футбола още сега

Мартин Камбуров: На 90% мисля, че ще спра с футбола още сега

Голмайстор №1 на всички времена във футболното първенство на България – Мартин Камбуров почти сигурно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *