Драма, екшън и скрити мотиви в “Откраднат живот: финалът“

Т ази седмица Спешното отделение ще се превърне в театрална сцена, на която лекарите ще стъпят със свои скрити мотиви. В опита си да спечели доктор Димова, професор Мазов ще вземе главната роля в невиждан екшън. Дали това ще му помогне да докосне сърцето на Габриела зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот:Финалът“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Позицията на Мирослава ще бъде все по-осезаема за лекарите, а в машинациите ще попадне и самият директор на „Св. Анастасия“. Сянката на Фотев ще надвисне и над други участници в голямата игра за власт и надмощие. Най-скъпото на Методиев ще бъде отнето, а залогът ще бъдат местата на двама лекари. За да му помогне доктор Романова ще постави на карта професионализма и етиката си, но резултатът ще коства повече отколкото е предполагала. Малко по-късно Доктор Димова ще се сблъска с разкрития и сложни въпроси, които ще я отведат право при нейния баща.

През това време доцент Захариев ще проведе ключов разговор с доктор Наков и сестра Кирилова за решението им да създадат дете. На преден план ще изникнат темите за близостта и емоциите, които мотивират двама души да имат свое продължение. Осъзнавайки голямата картина, те ще трябва да направят сериозен избор за бъдещето.

В болницата ще се появи пациентка с рядък синдром, която ще напомни за нуждата от зачитане и внимание. Медицински казус ще провокира вниманието на доцент Захариев, който ще предложи разследване за нарушени права на жените в общност.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

относно dovijbg

Проверете също

Атанас Атанасов не вижда основания да се говори за проектокабинета Митов

Атанас Атанасов не вижда основания да се говори за проектокабинета Митов

Няма да подкрепим проектокабинета на Даниел Митов. Това каза пред БТВ съпредседателят на “Демократична България” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *