Даниел Боримиров: Трудно е в Левски, но ще се справим!

Даниел Боримиров: Трудно е в Левски, но ще се справим!

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров заяви, че изискването футболистите да имат “зелен сертификат” няма да затрудни отбора. Той разкри, че почти всички играчи са ваксинирани против коронавирус, а на последните трима ще им бъде поставен доза утре (27 октомври).

“Ние сме изрядни. Постарали сме се във всяко едно отношение да отговаряме на изискванията, които са поставени от Министерство на здравеопазването и от БФС. Левски е подготвен за днешния мач и ще очаква своите привърженици. Почти всички футболисти на Левски са ваксинирани с изключение на трима, но и те ще бъдат утре. Така целият състав ще бъде ваксиниран на 100%.

Взели сме мерки. Днес (26 октомври) ще дойде мобилна лаборатория на “Герена”, която ще бъде на разположение на всички фенове, а и на хората, живеещи в региона. Ще могат да се правят бързи антигенни тестове и да се влиза на мач. Резултатите са готови за 15 минути. Постарали сме се да създадем уют и комфорт на нашите привърженици. Взели сме необходимите мерки бързо да се влиза на стадиона, да не се чака много.

В Левски отговорностите винаги са високи. Стремя се по най-добрия начин да се справям със ситуацията. Трудно е, имаме финансови проблеми, но ще се постараем в бъдеще да се справяме”, каза Боримиров пред BTV.

относно dovijbg

Проверете също

Мартин Камбуров: На 90% мисля, че ще спра с футбола още сега

Мартин Камбуров: На 90% мисля, че ще спра с футбола още сега

Голмайстор №1 на всички времена във футболното първенство на България – Мартин Камбуров почти сигурно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *