Боряна Георгиева от „ВОЛЯ“: Шуменци ми възложиха задачата за справедливи цени на горивата в района

Боряна Георгиева от „ВОЛЯ“: Шуменци ми възложиха задачата за справедливи цени на горивата в района

Народният представител от ПП ВОЛЯ Боряна Георгиева внесе листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в РИК в Шумен, където е водач.

„Целият град иска да бъде освободен от картела в горивата. Затова ми го възложиха като задача за следващия парламент. Както знаете основна точка в нашата програма е изграждането на държавна верига бензиностанции със справедливи цени”, заяви пред местните медии Георгиева. Тя припомни и другата основна идея в програмата на ВОЛЯ – безплатни лекарства за учениците, които ходят на училище и за пенсионери над 65-годишна възраст.

Боряна Георгиева сподели, че има семейни корени в Шумен, свързана е с него и е готова да работи за шуменци. Листата на коалицията е съставена от образовани, интелигентни хора, с отлична квалификация в различни области. Спазен е и принципът да има повече жени в листата- седем. Това е политика на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки още от 44-то Народно събрание. Парламентарната група на ВОЛЯ беше единствената със 70% дами.

Боряна Георгиева е депутат в 44-то Народно събрание. Заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, член на Комисията по култура и медии. Има магистратура по мениджмънт на туризма. В момента учи второ висше образование – Стопанско управление с направление „Национална сигурност”.
В шуменската листа на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ има икономист, строителен предприемач, ресторантьор, учител, фармацевт, студент, представители на малкия и среден бизнес.
 

относно dovijbg

Проверете също

Атанас Атанасов не вижда основания да се говори за проектокабинета Митов

Атанас Атанасов не вижда основания да се говори за проектокабинета Митов

Няма да подкрепим проектокабинета на Даниел Митов. Това каза пред БТВ съпредседателят на “Демократична България” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *