П оредното приключение с караваните на Hell’s Kitchen България се състоя на язовир Хераково, където Червените и Сините премериха сили в дневната битка с най-много обрати до момента в кулинарното състезание. На вечерната резервация в Синята кухня стана ясно, че Андреа не се справя без помощта на Николай, което провокира шеф Ангелов да изпрати симпатичната холандка на номинации.

Този път готвачите трябваше да изчистят, изпържат и издадат на перфектни порции общо 40 кг. шаран. В началото на дневното предизвикателство Червените заложиха на метода проба-грешка, докато Сините единствено се мотаха с порциите си. Добрите заготовки в Червената каравана дадоха сериозна преднина на жените, а при Сините Денислав бавно започваше да се адаптира към новия си отбор. В оспорваната битка обратите бяха на всяка минута, като най-големият сблъсък се случи накрая с изравнения резултат и последните решаващи порции на отборите. Шампионската лига на шараните приключи с победата на Сините.


Източник:
NOVA

Вечерята започна с запалени печки в двете кухни и шефмобили, на които Мариела и Камен получиха лични инструкции от су-шефовете за приготвянето на авторския специалитет на шефа. Мариела спаси съотборниците си с идеята си за амюз буш, а при Сините си личеше наближаващия конфликт между Николай и Денислав. Заявката на Андреа да бъде силна жена в мъжкия отбор беше опровергана от чаша бяло вино и изгонването на Николай в общежитието. С напредването на вечерта шеф Ангелов упъти също така Андреа и Камен вън от кухнята на Сините, а Валентина от Червения отбор получи последно предупреждение за грешките си. Опълченците на Синята кухня не се предадоха, но шефът им посочи вратата, докато Червените издадоха последните си поръчки на магия.  В Синия отбор номинирани бяха Денислав и Николай, но шеф Ангелов избра да връчи оранжевата престилка на Андреа.


Източник:
NOVA

Какво ли очаква готвачите в кухнята на Ада? Кой друг ще отиде на номинации? Дали Сините ще се сбогуват с единственото момиче в отбора си тази седмица? – разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на , на , както и на .

<!–

$(document).ready(function () {
$(‘#mc-form’).ajaxChimp({
language: ‘bg’,
url: ‘//vesti.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=743235ca7b8158bf2506b96fc&id=03e3da1b95’

});
});

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

–>